ANALIZA PARAMETRILOR BIOLOGICI PRINCIPALI


Analizorul QRMA - Quantum Resonance Magnetic Analyser - furnizează informaţii sub formă de rapoarte care cuprind peste 200 de indici referitori la starea de sănătate a organismului uman. Acest fapt îl recomandă ca pe un instrument util pentru depistarea anomaliilor existente în ceea ce priveşte starea de sănătate şi mai ales ca pe un instrument care să asigure feedback-ul necesar atunci când se iau măsuri de remediere a dezechilibrelor depistate.

PRINCIPIUL METODEI:
Fiecare proces patologic din organismul uman produce modificari la nivelul punctelor de acupunctura.
In functie de modificarea caracteristicilor electrice de la nivelul micro-sistemului acupunctural palmar, se pot face anumite aprecieri calitative ale variatiilor anumitor parametri biologici, inclusiv nivelul de vitamine, minerale, coenzime, etc.
Pot fi depistate astfel foarte rapid anumite stari sub-clinice, lipsa sau excesul anumitor compusi chimici, factorii toxici la care este expus organismul, nivelul de aciditate/alcalinitate, starea de oxigenare si de hidratare a tesuturilor, etc.
Odata cu inceperea unui tratament cu suplimente nutritive ajuta la aprecierea ritmului corectarii deficitelor respective.


Avantaje:
•Prevenirea afecţiunilor şi bolilor din fază incipientă.
•Viteza şi precizia de semnalare a afecţiunilor şi bolilor
•Metodă neinvazivă şi nedureroasă a analizei stării de sănătate.
•Economie de timp şi bani faţă de analizele clasice multiple.
•Multitudinea funcţiilor, organelor şi sistemelor analizate

Raportul cuprinzător emis de către aparat include o selecţie a datelor care sunt în domeniile de anormalitate moderat sau sever şi reprezintă o atenţionare că trebuie luate anumite măsuri. In discuţia cu subiectul se confirmă, de regulă, antecedente clinice, mai recente sau mai îndepărtate, legate de organe sau sisteme depistate cu anomalii.

Aparatul poate fi considerat un instrument util în medicina preventivă, decelând anomaliile existente în starea de sănătate înainte ca ele să se manifeste evident sub forma stării de boală.

Investigarea regulată a stării de sănătate cu ajutorul acestui aparat, trimestrial până la anual, este o modalitate rapidă, non-invazivă şi puţin costisitoare de evaluare a stării de sănătate şi de luare, atunci când este cazul, a măsurilor care se impun: consultarea unui medic specialist, realizarea unor schimbări în stilul de viaţă, etc.

Pentru cei care iau măsuri pentru îmbunătăţirea stării de sănătate, repetarea investigării la intervale mai scurte poate furniza feedback-ul necesar pentru a vedea eficienţa măsurilor luate. In aceste cazuri, frecvenţa efectuării investigaţiilor poate fi săptamânală până la lunară.