Z.C., m, 27 ani, Vasculită alergică

Vă prezentăm cazul unui pacient în vârstă de 26 de ani, diagnosticat în urma unei internări de durată cu “urticaria vasculitis”, o afecţiune a pielii caracterizată aşa cum ii spune numele print-un aspect similar urticariei, dar care apare ca o manifestare alergică după injectii cu plasma, sange, dupa administrarea unor medicamente (penicilina), dupa infectii sau consumul unor alimente. Desigur, dată fiind multitudinea de posibili factori declanşatori, de obicei aceasta este etichetată de medici ca “idiopatică”. Apare la cateva zile (5-20) dupa expunerea la unul sau mai mulţi dintre acesti factori si evolueaza timp de zile, luni, sau chiar ani. Se poate insoti de febra, dureri articulare, afectare renala, pulmonara, cardica, intestinala, oculara sau nervoasa.

În cazul de faţă nu s-au depistat în urma investigaţiilor din timpul internării alte manifestări decât cele cutanate. Tratamentul alopat urmat a constat în principal din cortizonice, cu o evoluţie trenantă, lent favorabilă, dar în urma căruia NU s-a obţinut dispariţia în totalitate a leziunilor cutanate. Unele din acestea persistau, altele dispăreau şi reapăreau în acelaşi loc.

În urma prezentării în clinica noastră şi a investigaţiei prin biorezonanţă, pacientul a fost diagnosticat cu TENDINŢĂ LA DILATAŢII VARICOASE VENOASE şi VASCULITĂ ALERGICĂ:

(valorile sub 1 interesează în acest caz)

Avantajul a fost acela de a-i putea oferi pacientului o listă detaliată cu ALERGENI – substanţe din mediul extern sau intern care pot juca rolul de factori declanşatori ai vasculitei:

Pacientului i s-a recomandat desigur evitarea acestor alergeni şi urmarea unui tratament fitoterapic cu produsele VENOFORT (Compoziţie: frunze de viţă de vie, frunze de alun, frunze de hamei, hriscă, germeni de grâu) şi SAKANNO (Compoziţie: Ginseng, Ganoderma Lucidum, Tongkat Ali), fiind testată în prealabil BIOCOMPATIBILITATEA acestor produse cu pacientul.

După cum arată imaginile de mai jos, cea din stânga înainte şi cea din dreapta după tratament, s-a obţinut o creştere cu 43% a reacţiilor compensatorii ale organismului, iar la reexaminarea clinică s-a constatat şi dispariţia completă a petelor urticariene cutanate:

Comparatie sistem venos inainte si dupa Meta-TerapieComparatie sistem venos inainte si dupa Meta-Terapie